soller consultorsJuan Carlos Jorquera Gómez
Advocat i Economista.

El nostre veritable objectiu és ser l’empresa que tu vols.

QUI SOM

Tots els membres de l’equip de Sóller Consultors som persones pròximes i compromeses, així com amb un alt grau del sentit de la responsabilitat, amb la finalitat d’ajudar a resoldre els problemes de la Pime i orientar-los en totes aquelles decisions a les que s’haurà d’enfrontar l’emprenedor.

De la mateixa forma, ens feim càrrec del manteniment dels llibres comptables obligatoris, així com de complimentar totes les autoliquidacions fiscals, mercantils i laborals, a les que estigui obligada la Pime o l’emprenedor.

La seguretat i tranquil·litat que aportam als nostres clients, és avalada per la contrastada experiència de cada responsable de l’àrea, amb més de 20 anys de col·legiació professional, en economistes, advocats i graduats socials.

PER QUÉ ELEGIR-NOS?

-Perquè tenim la capacitat de resoldre problemes de les Pimes i dels autònoms des de una perspectiva global, abordant els problemes i aportant solucions, de la mà d’un equip multidisciplinar, d’experiència i solvència contrastada.
-Perquè garantitzam un compromís de servei pel client, com el que esperes rebre, totalment transparent i guiat sempre per altes dosis d’ètica professional.
-Perquè el cost dels nostres honoraris, sempre fixes i pactats, són sempre molt inferiors al valor del servei i seguretat que dispensam als nostres clients.
-Perquè ens agradaria que ens donassis l’oportunitat de demostrar-te com treballam i que et recolzessis en nosaltres alhora de prendre decisions delicades.

UNA PETITA GRAN EMPRESA

En efecte, som i volem seguir sent una “Petita gran Empresa”, la nostra vocació no és ser els més grans, ni els que més facturen, ni tenir 50 sucursals… Aquests objectius són incompatibles amb el servei i tracte personal que dispensam als nostres clients.

Els grans avantatges de ser una empresa petita són entre d’altres, una major agilitat alhora de resoldre problemes, un tracte molt accessible i familiar amb el client, major flexibilitat, en definitiva, que el client es senti com a casa seva.